Barion Pixel

Fizetési lehetőségek

Webáruházunkban történő vásárláskor

 • Banki utalás

  Egyik fizetési lehetőségként webáruházunkban történő vásárlását kiegyenlítheti banki utalással. Ebben az esetben megvárjuk, míg a teljes összeg megérkezik bankszámlánkra. A teljesítés után állítjuk össze a csomagot és adjuk át a futárszolgálatnak a Szállítás menüben leírtak szerint. 100.000 HUF termékérték feletti megrendelés esetén a megrendelő csak banki utalással tudja kiegyenlíteni a rendelés végösszegét. Ennek elkerülésére a Vevő által rögzített több párhuzamos rendelés automatikusan összevonásra kerül! Amennyiben 1 munkanapon belül nem érkezik meg számlánkra a rendelés teljes összege, úgy a rendelést értesítés nélkül töröljük.

 • Barion Online Bankkártyás Fizetés

  Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 • Utánvét

  A megrendelt termékek árát és a szállítási költséget a csomag átvételekor a futárnak fizetheti ki készpénzben. Fizikailag van lehetőség bankkártyás fizetésre a futárnál. Azonban ennek díját utólag a megrendelőre terheljük! A kártyás fizetési díj mértéke a beszedett utánvét értékének 0,99%-a. Utánvétes fizetési lehetőség 100.000 HUF alatti rendelések esetén lehetséges. Amennyiben futárszolgálati szállítás esetén a fizetési módot a megrendelő hibásan állítja be, fenntartjuk a jogot az utólagos korrigálásra, és az utánvét díjának felszámítására.

 • Fizetési lehetőségek szállítási módonként:

  Belföldi Futárszolgálat: Bankártya, Banki utalás, Utánvét
  Külföldi futárszolgálat: Bankkártya, Banki utalás

  Szerződött partnereinknek a fentieken túl:

  Személyes átvétel logisztikai raktárunkban: Bankkártya, Banki utalás
  Szállítás szerződéses partnereknek: Bankkártya, Banki utalás, Utánvét