WEBÁRUHÁZ ADATOK BEÁLLÍTÁSA

Személyes adatok, címek helyes beállítása webáruházunkban

 

Az alábbi leírásban részletesen ismertetjük, hogyan tudod beállítani címeidet, személyes adataidat, vagy lekérdezni eddigi rendeléseidet a webshupunkban, ha már van érvényes szakmai regisztrációd és bejelentkeztél a rendszerbe.
 

SAJÁT MENÜ
Bejelentkezés után (amit a webáruház menüpontra, majd a kis emberke ikonra kattintva tudsz megtenni) a saját menüdet a kis emberke ikonra kattintva éred el.

 

**Ha elfelejtetted a jelszavad, a belépési képernyőn az "Elfelejtett jelszó?" link alatt tudsz új jelszót igényelni. Fontos, hogy figyelmesen kövesd a képernyő és az e-mail utasításait. Az új jelszavad a második e-mailben fog megérkezni. Ezzel már be tudsz lépni és tudod módosítani a jelszavad a "Személyes adataim" alatt.

Amennyiben nem kaptál e-mail üzenetet, ellenőrizd a SPAM (vagy Levélszemét) mappádat!** Elfelejtet

 

A saját menüben az alábbi lehetőségeket fogod találni:

 

RENDELÉSEIM

Ebben a menüben listázhatod eddigi megrendeléseidet. Az aktuális rendelés részletei kiválasztás után a lap alján jelennek meg.

CRendeléseimRendeléseim
CÍMEIM
A pontos számlázáshoz és a hibátlan kiszállításhoz itt tudod megadni a megfelelő címeket. Kiemelten fontos, hogy figyelmesen és pontosan kerüljön kitöltésre minden mező! Amennyiben itt hibásan töltöd ki az adatokat, úgy utólag a kiállított számlát nem tudjuk törölni!

Regisztrációkor egy darab címet adtál meg. Ebben a menüben ezt a címet is megtalálod, melyet bármikor tudsz módosítani.

Abban az esetben, ha a szállítási és számlázási címed eltér, itt tudsz felvenni új címet. Minden címet el tudsz nevezni. Javasoljuk, hogy használd a "szállítási cím" és "számlázási cím" elnevezéseket, mert a rendelés folyamán itt egyértelműen fogod tudni majd kiválasztani, hogy melyik címed pontosan micsoda! Így a figyelmetlenségből adódó mellékattintást esélyét is csökkented!

Adószám változása esetén kérünk, hogy ellenőrizd az összes címed adatát, és a változást minden címhez rögzítsd be!

**Minden módosítást ments el az adott képernyő alján! Ennek hiányában az új adatok nem kerülnek be a rendszerbe!

 

Fontos!
Rendelésed rögzítésekor figyelmesen válaszd ki, hogy az adott rendelést milyen számlázási és milyen szállítási címre kéred! Ha ezek eltérnek, akkor a megfelelő négyzeted pipáld ki, amivel lehetővé teszed a címek megkülönböztetett beállítását!


SZEMÉLYES ADATAIM

Ebben a menüpontban tudod megadni az olyan személyes adataidat, mint a név, jelszó, szalonod/céged neve.

Figyelj a vezetéknév és a keresztnév mezők megfelelő kitöltésére! 

**Minden módosítást ments el az adott képernyő alján! Ennek hiányában az új adatok nem kerülnek be a rendszerbe!

 

SZEMÉLYES ADATAIM LETÖLTÉSE

Az adatvédelmi előirásokat betartva lehetővé tesszük számodra, hogy a személyesnek minősülő adataidat bármikor letölthesd. Itt ki tudod választani milyen formátumban szeretnéd ezt megtenni. A file tartalmazni fog minden olyan adatot, amit a rendszerben tárolunk ahhoz, hogy rendeléseidet teljesíthessük.


ÉS VÉGÜL MÉG EGY FONTOS INFORMÁCIÓ!

PARTNER TÉRKÉP MEGJELENÍTÉS

Minden aktív partnerünket bizonyos rendelési szám és egyéb paraméterek alapján automatikusan megjelenítünk a weboldalunkon található PARTNEREK menüpontban a térképen!

Tesszük ezt azért, hogy támogassunk abban, hogy az újonnan érdeklődő vendégek megtaláljanak és bővülhessen a vendégköröd!

**A térképen mindig az aktuálisan leadott rendelésed szállítási címét jelenítjük meg.