Barion Pixel

Szállítási lehetőségeink, megrendelés

Regisztráció:
Professzionális termékeinkkel cégeket, egyéni vállalkozásokat, szakembereket és kozmetikus tanulókat szolgálunk ki. Az egyszerű regisztrációs folyamat során minden kötelező adatot szükséges kitölteni, és kérjük csatolni a szakmai bizonyítványt/tanulói jogviszony igazolást is! 

Árak:
A termékek árai csak regisztráció után láthatóak. Regisztrált felhasználóknak feltüntetett áraink tartalmazzák a 27% -os forgalmi adót, tehát bruttó árak! Hivatalos fizetőeszközként a magyar forint (HUF) használható.
Szállítási információk:
A csomagok teljes feldolgozását szerződött logisztikai partnerünk hajtja végre.
Áruházunkban történő vásárláskor az alábbi szállítási lehetőségek közül választhatsz:

 • Házhozszállítás belföldre futárszolgálattal

  A megrendelt csomagok házhozszállítását belföldre a DPD futárszolgálat biztosítja. A kézbesítés munkanapokon 8-17 óra között történik.
  Rendeléskor olyan szállítási címet adjon meg, mely ebben az időpontban elérhető és a csomagok átvétele biztosított. A címzettet a futárszolgálat sms-ben értesíti, hogy mely 1 órás időintervallumban történik a kiszállítás. Amennyiben ezzel probléma adódna, kérjük egyeztess a futárszolgálattal!
  Cím módosítása utólag nem lehetséges. Amennyiben ez megtörténik, annak plusz költségeit a vásárlóra terheljük. Az át nem vett csomagok szállítási költsége szintén a vásárlót terheli.

  Átadási napok:
  a futárszolgálatnak kézbesítésre a csomagokat naponta (munkanap) adjuk át. Az átadási napokon leadott megrendeléseket nem minden esetben tudjuk aznap szállításra küldeni a szükséges feldolgozási idő miatt.
  A csomagszállítás díjai utánvét esetén: a szállítás díjai az alábbiak szerint alakulnak a csomagok szállítási súlyai alapján:

  10kg szállítási súlyig bruttó 2300 HUF
  30kg szállítási súlyig bruttó 3300 HUF
  Az utánvét díja 50.000 HUF-ig egységesen 300 HUF, melyet a fenti összeg nem tartalmaz!

 • A csomagszállítás díjai banki utalás esetén: a szállítás díjai az alábbiak szerint alakulnak a csomagok szállítási súlyai alapján:

  10kg szállítási súlyig bruttó 2300 HUF
  30kg szállítási súlyig bruttó 3300 HUF

  50.000 HUF termékérték feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes belföldön (maximum 30kg szállítási súlyig)!
  Bankkártyás fizetés a futárnak: lehetőség van bankkártyás fizetésre a futárnál. Azonban ennek díját utólag a megrendelőre terheljük! A kártyás fizetési díj mértéke a beszedett utánvét értékének 1%-a.
  Szállítás meghiúsulása esetén: az első kiszállítás meghiúsulása esetén a csomagok másodszori kézbesítési kísérlete ingyenes. Ennek sikertelensége esetén a csomagok visszaszállításra kerülnek.
  Kiegészítő adatok: ha szállítási címként nem saját címet jelölsz meg, kérjük, mindenképpen tüntesd fel a kiegészítő címadatokat!
  Csomagolás: a Pierrewax Kft., mint a webáruház tulajdonosa a csomagolási- és környezetvédelmi termékdíjakat magára vállalja, így ezek nem terhelik a vásárlót! Bizonyos csomagolóanyagokat igyekszünk újrahasznosítani, hogy ezzel is óvjuk környezetünket!

 • Házhozszállítás külföldre(EU) futárszolgálattal

  A megrendelt csomagok házhozszállítását az EU bizonyos országaiba a DHL futárszolgálat biztosítja. 
  Rendeléskor olyan szállítási címet adj meg, mely ebben az időpontban elérhető és a csomagok átvétele biztosított. A címzett e-mailben kap visszaigazolást a szállításról. 
  Cím módosítása utólag nem lehetséges. Az át nem vett csomagok szállítási költsége a vásárlót terheli.
  Külföldre történő szállítás esetén csak banki előreutalást, illetve bankkártyás fizetést fogadunk el. Utánvétes fizetés ebben az esetben nem lehetéges.

  Átadási napok:
   a futárszolgálatnak kézbesítésre a csomagokat naponta (munkanap) adjuk át. Az átadási napokon leadott megrendeléseket nem minden esetben tudjuk aznap szállításra küldeni a szükséges feldolgozási idő miatt.
  A csomagszállítás díjai: a szállítás díjai az alábbiak szerint alakulnak a csomagok szállítási súlyai alapján:

  Ausztria, Bulgária, Csehország, Horvátország, Lengyelország, Németország, Szlovákia, Szlovénia, Románia
  10kg szállítási súlyig bruttó 13000 HUF
  20kg szállítási súlyig bruttó 19000 HUF

 • Több csomag/cím szállítás szerződéses partnereknek

  Szerződéses viszonteladó partnereinknek kedvezményes "több csomag/cím" szállítást nyújtunk belföldön. A "több csomag/cím" összekészítés díja tartalmazza a komissiózást és az összekészítést.
  Utánvétes fizetés ebben az esetben nem lehetéges.


  50kg szállítási súlyig (max 8-10 csomag) bruttó 10500 HUF
  100kg szállítási súlyig (max 8-10 csomag) bruttó 11100 HUF
  250kg szállítási súlyig (max 8-10 csomag) bruttó 12500 HUF

 • Raklapos összekészítés, személyes átvétellel szerződéses partnereknek

  Szerződéses viszonteladó partnereinknek kedvezményes raklapos összekészítést és személyes átvételt biztosítunk szerződött logisztikai partnerünknél. A raklapos összekészítés díja tartalmazza a komissiózást és az összekészítést. A rendelés leadásától számítva legkorábban 48 óra múlva vehetők át az összekészített termékek. Átvételi idősáv munkanapokon 9:00 - 17:00 között logosztikai raktárunkban.
  Utánvétes fizetés ebben az esetben nem lehetéges.

  A raklapos összekészítés és átadás díja bruttó 3600 HUF / EUR raklap (120*80*160)

Átadás meghiúsulása esetén: sikertelen átadás/átvétel esetén az összekészítési díj a Vevőt terheli.

Csomagolás: a Pierrewax Kft., mint a webáruház tulajdonosa a csomagolási- és környezetvédelmi termékdíjakat magára vállalja, így ezek nem terhelik a vásárlót! Bizonyos csomagolóanyagokat igyekszünk újrahasznosítani, hogy ezzel is óvjuk környezetünket!