Barion Pixel

Szállítási lehetőségeink, megrendelés

Regisztráció:
Nagykereskedésként kizárólag cégeket, egyéni vállalkozásokat tudunk kiszolgálni. Fontosnak tartjuk, hogy professzionális termékeinkkel szakembereket szolgálhassunk ki. Az egyszerű regisztrációs folyamat során minden kötelező adatot szükséges kitölteni, és kérjük csatolni a szakmai bizonyítványt is! 

Árak:
A termékek árai csak regisztráció után láthatóak. Regisztrált felhasználóknak feltüntetett áraink tartalmazzák a 27% -os forgalmi adót, tehát bruttó árak! Hivatalos fizetőeszközként a magyar forint (HUF) használható.
Szállítási információk:
Áruházunkban történő vásárláskor az alábbi szállítási lehetőségek közül választhat:

 • Házhozszállítás belföldre GLS futárszolgálattal

  A megrendelt csomagok házhozszállítását belföldre a GLS futárszolgálat biztosítja. A kézbesítés munkanapokon 8-17 óra között történik.
  Rendeléskor olyan szállítási címet adjon meg, mely ebben az időpontban elérhető és a csomagok átvétele biztosított. A címzettet a futárszolgálat sms-ben értesíti az érkezési nap reggelén, hogy mely 3 órás időintervallumban történik a kiszállítás. Amennyiben ezzel probléma adódna, akkor az sms tartalmazza a futár telefonszámát is. Vele tudnak egyeztetni!
  Cím módosítása utólag nem lehetséges. Amennyiben ez megtörténik, annak plusz költségeit a vásárlóra terheljük. Az át nem vett csomagok szállítási költsége szintén a vásárlót terheli.

  Átadási napok:
  a futárszolgálatnak kézbesítésre a csomagokat keddi és csütörtöki napokon reggel adjuk át. Az átadási napokon leadott megrendeléseket nem minden esetben tudjuk aznap szállításra küldeni a szükséges feldolgozási idő miatt.
  Várható érkezési napok: a felvételt követő napokon 8-17 óra között, tehát szerdai és pénteki napokon.
  A csomagszállítás díjai utánvét esetén: a szállítás díjai az alábbiak szerint alakulnak a csomagok szállítási súlyai alapján:
  10kg szállítási súlyig bruttó 1800 HUF
  20kg szállítási súlyig bruttó 2100 HUF
  A csomagszállítás díjai banki utalás esetén: a szállítás díjai az alábbiak szerint alakulnak a csomagok szállítási súlyai alapján:
  10kg szállítási súlyig bruttó 1550 HUF
  20kg szállítási súlyig bruttó 1900 HUF
  30kg szállítási súlyig bruttó 3260 HUF
  50.000 HUF termékérték feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes belföldön!
  Bankkártyás fizetés a futárnak: lehetőség van bankkártyás fizetésre a futárnál. Azonban ennek díját utólag a megrendelőre terheljük! A kártyás fizetési díj mértéke a beszedett utánvét értékének 1%-a.
  Szállítás meghiúsulása esetén: az első kiszállítás meghiúsulása esetén a csomagok másodszori kézbesítési kísérlete ingyenes. Ennek sikertelensége esetén a csomagok visszaszállításra kerülnek.
  Kiegészítő adatok: ha szállítási címként nem saját címet jelöl meg, kérjük, mindenképpen tüntesse fel a kiegészítő címadatokat! Ha a megadott szállítási címen nem a megrendelő neve szerepel, kérjük, írja be a megjegyzés rovatba az ajtón, táblán, csengőn látható nevet is. Ezek a kiegészítő információk fontosak lehetnek a kiszállítás szempontjából, ezért fordítson kellő figyelmet a pontos adatok megadására!
  Csomagolás: a Pierrewax Kft., mint a webáruház tulajdonosa a csomagolási- és környezetvédelmi termékdíjakat magára vállalja, így ezek nem terhelik a vásárlót! Bizonyos csomagolóanyagokat igyekszünk újrahasznosítani, hogy ezzel is óvjuk környezetünket!

 • Házhozszállítás külföldre(EU) GLS futárszolgálattal

  A megrendelt csomagok házhozszállítását az EU országaiba szintén a GLS futárszolgálat biztosítja. 
  Rendeléskor olyan szállítási címet adjon meg, mely ebben az időpontban elérhető és a csomagok átvétele biztosított. A címzett e-mailben kap visszaigazolást a szállításról. 
  Cím módosítása utólag nem lehetséges. Az át nem vett csomagok szállítási költsége a vásárlót terheli.
  Külföldre történő szállítás esetén csak banki előreutalást, illetve bankkártyás fizetést fogadunk el. Utánvétes fizetés ebben az esetben nem lehetéges.

  Átadási napok:
   a futárszolgálatnak kézbesítésre a csomagokat keddi és csütörtöki napokon reggel adjuk át. Az átadási napokon leadott megrendeléseket nem minden esetben tudjuk aznap szállításra küldeni a szükséges feldolgozási idő miatt.
  Várható érkezési napok: országonként eltérő lehet
  A csomagszállítás díjai: a szállítás díjai az alábbiak szerint alakulnak a csomagok szállítási súlyai alapján:

  Ausztria, Bulgária, Csehország, Horvátország, Lengyelország, Németország, Szlovákia, Szlovénia, Románia
  10kg szállítási súlyig bruttó 5900 HUF
  20kg szállítási súlyig bruttó 8600 HUF
  30kg szállítási súlyig bruttó 9400 HUF

  Szállítás meghiúsulása esetén:
   sikertelen kézbesítés esetén a szállítási díj a Vevőt terheli.
  Csomagolás: a Pierrewax Kft., mint a webáruház tulajdonosa a csomagolási- és környezetvédelmi termékdíjakat magára vállalja, így ezek nem terhelik a vásárlót! Bizonyos csomagolóanyagokat igyekszünk újrahasznosítani, hogy ezzel is óvjuk környezetünket!